Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 12:32
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » ОДА

Тримати на особистому контролі питання виділення земельних ділянок військовослужбовцям

Вадим Меріков доручив керівникам районів тримати на особистому контролі питання виділення земельних ділянок військовослужбовцям

 

За словами першого заступника начальника Головного управління Держземагенства в Миколаївській області Олексія Радика, станом на 31 березня ц.р. 2551 військовослужбовець – учасник АТО звернувся за отриманням земельних ділянок. З них: у Миколаївську міську раду – 1278 звернень, в інші органи місцевого самоврядування – 175, в головне управління Держземагенства в Миколаївській області – 1098.

За результатами розгляду звернень, прийнято 954 рішень про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною кількістю 1544 земельних ділянки на площі 1779 га, з яких:

  • для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) прийнято 104 рішення про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною кількістю 624 земельних ділянки на площі 68,2 га;
  • для ведення особистого селянського господарства – 850 рішень загальною кількістю 850 земельних ділянки на площі 1711 га;
  • для ведення фермерського господарство – 6 рішень про затвердження проекту землеустрою щодо відведення 6 земельних ділянок на площі 52 га.

А також 2 рішення про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення 2 земельних ділянок для сінокосіння та випасання худоби на площі 22,5 га.

Крім того, прийнято 103 рішення про затвердження проектів землеустрою та надання у власність 140 земельних ділянки на загальну площу 202 га. З них: для ведення особистого селянського господарства прийнято 100 рішень щодо відведення 100 земельних ділянок на площі 198 га; для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд прийнято 3 рішення про виділення 40 ділянок на площі 3,9 га.

Решта 1107 звернення знаходяться на розгляді та підготовці рішень органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Найбільше звернень надходить в Баштанському, Вознесенському, Жовтневому, Миколаївському, Новобузькому, Новоодеському, Очаківському та Первомайському районах, містах Миколаїв та Первомайськ.

«На особливому контролі у вас має бути питання виділення земельних ділянок для військовослужбовців – учасників АТО. Не просто списки людей, а й співпраця з районними підрозділами Держземагенства. Крім цього, потрібно знаходити способи оплати проектів землеустрою. Якщо є можливість знайти меценатів, готових оплатити ці витрати, – знаходите; якщо є можливість виділити кошти з бюджету – виділяйте. Турбота про наших демобілізованих, про наших учасників бойових дій повинна виходити в першу чергу від вас», – звернувся до керівників районів Вадим Меріков

Категорія: ОДА | Додав: nbgrda (01.04.2015)
Переглядів: 471 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: