Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 19:10
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

РДА [764]
Новобузька райдержадміністрація
ОДА [159]
Облдержадміністрація

ДПА у Миколаївські

Президент України

ВРУ

Дозвільний центр

Гаряча лінія

Пошук

Погода

ДРВ

Миколаївська ОДА

Міжрегіонбуд

Аграрна біржа

Головдержслужба

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини » ОДА

Президент привітав нових патрульних поліцейських

Найвищою оцінкою вашої діяльності має стати довіра громадян – Президент привітав нових патрульних поліцейських

 

Президент Петро Порошенко взяв участь в урочистій церемонії початку діяльності патрульної служби поліції. «Сьогодні ви виступаєте на внутрішній фронт – фронт боротьби за закон і справедливість», – звернувся до патрульних Глава держави. «Найвищою оцінкою вашої діяльності повинна стати довіра громадян», – особливо наголосив Президент.

Вітаючи нових охоронців громадського порядку на Софійській площі у центрі Києва, Президент зазначив: «Так вже повелося, що на цьому святому місці, на Святій Софії, відбуваються найважливіші і просто дуже важливі події української історії. Присягати Україні – це честь, а присягати Україні на цьому святому місці – це честь особливо висока. І відповідальність це на вас, шановні патрульні поліцейські, накладає особливу, подвійну й потрійну».

«Український народ вірить і довіряє вам і покладає на вас колосальні надії. І я, так само як і вся українська влада, переконаний, що ви виправдаєте цю довіру», – заявив Глава держави.

Петро Порошенко особливо наголосив на тому, що, тільки заступаючи до служби, нові поліцейські вже стали символом українських реформ. «Від ваших перших і подальших кроків значною мірою залежить та залежатиме стан суспільства. Ваше завдання – не лише боротися із порушенням закону, але головне – вселяти в людей віру в неминучість і незворотність реформ, в силу Української держави, здатної себе захистити. Ви – живий доказ того, що в нашій країні відбуваються фундаментальні зміни», – сказав Президент.

«Сьогодні тут твориться історія, бо ми є свідками втілення у життя однієї з наймасштабніших реформ у нашій державі. В основі цієї реформи – модель переходу від каральної до сервісної функції діяльності правоохоронних органів», – наголосив Глава держави. За словами Президента, люди мають переконатися, що країна змінилася, і найбільший символ корупції, українське ДАЇ, перетворилося на найчеснішу, найпоряднішу, найпатріотичнішу і найсильнішу українську патрульну поліцію.

Президент зазначив, що реформування Міністерства внутрішніх справ розпочато із столиці, цей процес продовжується, і скоро ми побачимо поліцейських патрульної служби на вулицях Львова, Харкова, Одеси, та, зрештою, на всій території України.

Нові патрульні урочисто склали присягу на вірність Українському народу.

У церемонії також взяли участь Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, Київський міський голова Віталій Кличко, Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, Перший заступник Міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе, Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт

Категорія: ОДА | Додав: nbgrda (05.07.2015)
Переглядів: 514 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: